Home > Betalingsmogelijkheden >

Betalingsmogelijkheden bij Sloggi-Plaza.nl
Er zijn momenteel diverse betaalmogelijkheden voor het afrekenen van uw nieuwe Sloggi artikel..

Betalen onder rembours
Bij betaling onder rembours betaalt u bij levering aan de deur voor de goederen. Handtekening voor ontvangst: We vragen de geadresseerde altijd om te tekenen voor ontvangst. Er zijn extra kosten van € 9,95 aan verbonden die voor uw rekening komen.

Via iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen:
•iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
•iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
•iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
•Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
•Controle en overzicht op de betaling
•iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, Postbank en Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij Sloggi-Plaza.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.