Toon
per pagina
Sorteer op
Je filters

BH's

(31 artikelen)
Sloggi Bralette ZERO Feel
Sloggi Bralette ZERO Feel € 39,99 voor € 27,95
Sloggi Top ZERO Feel
Sloggi Top ZERO Feel € 34,99 voor € 24,95
S by Sloggi BH Serenity
S by Sloggi BH Serenity € 39,99 voor € 19,95

Sloggi BH's

Het uitzoeken van een bh, één van de lastigste opgave voor de meeste vrouwen. Van Sloggi hebben we diverse modellen in het assortiment.

Wilt u een bh zonder vulling en beugels dan adviseren we de Sloggi Basic BH en de Sloggi EverNew BH. Wilt u er nog een sierlijke kant randje aan, kies dan voor de Sloggi Romance BH. Wilt u graag een comfortabele top, kies dan de voor de Sloggi ZERO FeelSloggi Double Comfort Top, Sloggi Sensual Fresh TopSloggi ZERO Feel Top of de Sloggi ZERO Feel Bralette. Een sierlijk randje aan uw top, dan is de Sloggi EverNew Lace Top een perfecte keuze.

Gaat u liever voor een bh met voorgevormde cups en beugel dan is de Sloggi Wow Comfort BH één die u moet proberen. Alleen heeft deze bh geen metalen beugels maar een FlexiMesh netstof van 2cm. Deze innovatieve ergonomisch vormgegeven band vervangt de vertrouwde bh beugel en geeft dezelfde steun en comfort.

Heeft u advies nodig bij het kiezen van een Sloggi bh, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste bh.