Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

RUILEN

We willen graag dat u tevreden bent met alle aankopen die u bij ons doet. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent met het door u bestelde item. Wij willen u er graag op attenderen dat het artikel uit de webshop in originele staat, met originele labels en etiketten, ongedragen (passen is natuurlijk wel toegestaan) en indien mogelijk verpakt in de originele artikelverpakking dient te zijn. U kunt een artikel omruilen voor een andere maat, kleur of desgewenst een ander artikel bij een van de Berden vestigingen (Heerlen, Blerick, Sittard, Geleen). Wij verzoeken u het retourformulier in te vullen en deze samen met de orderbevestiging / factuur mee te nemen naar de winkel. Het is niet mogelijk om via de webshop een artikel om te ruilen, u dient dan het gewenste artikel opnieuw te bestellen en het product dat niet naar wens is of niet past, via onze normale retourprocedure terug te sturen.

De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als de bestelling is afgerond en betaald, is het niet meer mogelijk deze te annuleren. Zodra u de bestelling hebt ontvangen, kunt u deze via het retourformulier terugsturen. U ontvangt binnen uiterlijk 30 dagen, vanaf het moment dat u gemeld heeft dat u het artikel retour stuurt, het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Overig

Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen compleet en onbeschadigd zijn. Mocht dit niet zo zijn, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 045-7007806 of vul het contactformulier in.

Geen retourformulier bij uw bestelling ontvangen? Download het HIER!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.