Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Bezorgen en levertijd

Wij versturen al onze bestellingen met DHL. Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een track & trace nummer waarmee u uw online aankopen kunt volgen. Komt de leverdatum niet uit, dan kunt u vanaf de dag van levering het levermoment en afleveradres wijzigen. Als u of de buren niet thuis zijn zal DHL het pakket afleveren bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Hiervan ontvangt u een kaart in de brievenbus. Met de code op deze kaart kunt u via Track & Trace zien waar uw pakket wordt bezorgt. Het pakket kunt u hier 7 kalenderdagen ophalen, daarna gaat het retour naar ons.

Het is ook mogelijk om uw online bestelde product af te halen in een van onze vestigingen. Hiervoor kiest u tijdens het plaatsen van uw bestelling de optie afhalen in één van onze filialen en selecteert u de gewenste vestiging. U ontvangt dan telefonisch of per e-mail bericht dat de artikelen voor u klaar liggen. Het ophalen van uw bestelling is mogelijk tot 30 dagen na de berichtgeving dat de artikelen klaarliggen. Bij het afhalen van de bestelling verzoeken wij u de orderbevestiging mee te nemen.

Aan bezorging binnen Nederland tijdens de Sloggi actie en het afhalen van bestellingen in een Berden vestiging zijn geen kosten verbonden. Voor verzending naar België én Duitsland wordt € 5,- verzendkosten gerekend. Neem voor de verzendkosten naar andere landen contact op met onze klantenservice.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.