Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Actievoorwaarden

Op deze pagina staan onze actievoorwaarden. Deze gelden tijdens de aangegeven actieperiodes.

Mis geen enkele Sloggi actie meer, en meld u aan voor onze nieuwsbrief.


Sloggi 3+1=25% korting actie
Bestel nú jouw favoriete Sloggi ondergoed online en maak gebruik van onze 3+1 = 25% korting actie*. Bestel het aantal artikelen dat je wenst te ontvangen en het goedkoopste artikel ontvang je gratis. Minimale afname is 4 stuks, de korting wordt per 4 stuks berekend.

Naast online ben je voor deze actie ook van harte welkom in onze winkels. Combineren van dames en heren Sloggi slips is hier ook gewoon mogelijk. Tijdens de actieperiode streven wij er naar om je bestelling binnen 2-3 werkdagen af te leveren. Er kan echter enige vertraging ontstaan vanwege de drukte. Hiervan word je uiteraard op de hoogte gesteld. Wil je altijd tijdig op de hoogte zijn van de Sloggi of andere aantrekkelijke acties? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief en mis niks meer!

*De Sloggi actie is geldig t/m maandag 17 juni 2024 op alle Sloggi dames- en heren artikelen. Sale, aanbiedingen, badmode, multi-packs en enkele modische artikelen zijn uitgesloten van de actie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.