Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

We streven naar een levertijd van 1-2 werkdagen*. Bestelt u in het weekend, houdt u dan aub rekening met minimaal één extra werkdag. Indien artikelen onverhoopt niet voorradig blijken te zijn, waardoor de levertijd langer wordt, nemen wij hierover uiteraard contact met u op. U kunt er dan altijd voor kiezen de bestelling te wijzigen of te annuleren.

*Momenteel kan het zijn dat u uw bestelling één tot drie werkdagen later geleverd krijgt dan aangegeven op de orderbevestiging. Dit komt door de drukte bij de postbezorger. We werken met man en macht om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren, omdat we begrijpen dat u deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis wil hebben. Controleer het bezorgmoment goed op uw orderbevestiging. Als u de bestelling later geleverd krijgt, ontvang u hier een e-mail over. Op de dag dat uw pakket bezorgd wordt, krijg u een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Wij hopen op uw begrip.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.